+45 7465 9071

Gråsten Berberie Gourmet And
– skal sikre kokkelandsholdet topplacering ved OL

Gråsten Fjerkræ indgår toårig samarbejdsaftale med Kokkelandsholdet, der i fjor vandt 4 guld, 1 sølv og 1 bronzemedalje ved Verdensmesterskabet.

Når Kokkelandsholdet – Culinary Team Denmark and Chef’s Association – tænder komfuret og svinger både gryder og pander ved OL i Stuttgart i februar 2020, indgår Gråsten Fjerkræs Frilands Berberi Gourmet And i den menu, der forhåbentlig kan sikre landsholdet en topplacering.

Det er et foreløbigt resultat af den toårige samarbejdsaftale, som Gråsten Fjerkræ og Kokkelandsholdet har indgået.

-Vi er stolte og glade over at have indgået en samarbejdsaftale med Gråsten Fjerkræ. Vores holdkaptajn Christian Wellendorf har efter grundig test udvalgt Berberi Gourmet Anden til OL-menuen. Vi mener, at anden kvalitetsmæssigt er i verdensklasse, siger Kokkelandsholdets CEO Morten Juul Andersen.

Kokkelandsholdet består af Kokkelandsholdet, Juniorkokkelandsholdet, Cateringlandsholdet og Tjenerlandsholdet.

Gråsten Fjerkræs Berberi Gourmet And har de senere år vundet adskillige priser for sin kvalitet.

Med aftalen håber Kokkelandsholdet at kunne bidrage til, at gourmetrestauranter i endnu højere grad lader ænder indgå i de menuer, som de tilbereder i specielt efterårsmånederne og vinterhalvåret.

-Vi har store forventninger til samarbejder, siger Gråsten Fjerkræs bestyrelsesformand Gunder P. Jensen. Kokkelandsholdet er jo en samling af både energiske og innovative ildsjæle, der brænder for udbredelse af gastronomi, dansk madkultur og som går udfordringer i møde med både gåpåmod og godt humør.

I 2018 vandt de danske kokke fire guldmedaljer, en sølvmedalje og en bronzemedalje ved Verdensmesterskabet. Når VM i 2022 finder sted i Luxembourg, er ambitionen at være verdens første kokkelandshold, der kan præsentere en menu udelukkende baseret på økologiske og bæredygtige råvarer.

For evt. yderligere information og kommentarer kontakt:
Bestyrelsesformand Gunder P. Jensen, Gråsten Fjerkræ
CEO Morten Juul Andersen, Kokkelandsholdet
Holdkaptajn Christian Wellendorf

Download pressemeddelelsen her.

Pressemeddelelse